Diensten

Gastlessen

De gastlessen die ik geef staan in het teken van het delen van mijn persoonlijke verhaal. Hiermee wil ik jongeren en kinderen inspireren door ze te laten zien dat succes echt iets is wat je zelf in de hand hebt. Binnen deze gastlessen heb ik genoeg ruimte om aanpassingen te doen waar nodig. Op deze manier kan ik de lessen zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van de school, klas of opleiding.

Trainingen / Workshops

Behalve gastlessen geef ik ook verschillende trainingen. De thema’s van de trainingen zijn empowerment en mentale weerbaarheid. Uiteraard heb ik ook hier de mogelijkheid om de trainingen zo aan te passen dat ze goed aansluiten bij de doelstellingen van de opdrachtgever. De thema’s staan vast en ook mijn persoonlijke verhaal zal altijd naar voren komen. Daar omheen heb ik trainingsonderdelen die flexibel in te passen zijn. Samen komen wij tot een training die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep.

Inspiratiesessies

De sessies die ik geef staan in het teken van het delen van mijn persoonlijke verhaal. Hiermee wil ik mensen inspireren door ze te laten zien dat succes echt iets is wat je zelf in de hand hebt. Met humor en positiviteit laat ik de mensen tijdens een inspirerende, emotionele en motiverende sessie zien hoe belangrijk het is om alles uit jezelf te halen. Binnen deze sessies heb ik genoeg ruimte om aanpassingen te doen waar nodig. Op deze manier kan ik deze sessies zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.

Promotie

In mijn rol als influencer heb ik de mogelijkheid om promotie te verzorgen voor een bedrijf of organisatie. Dit doe ik niet alleen vanuit mijn bereik op social media maar vooral ook vanuit mijn ervaring met social media kanalen zoals Youtube, Instagram, Linkedin en Facebook. Met mijn ervaring en bereik kan ik op een unieke manier content maken voor uw bedrijf/organisatie. Samen kunnen we een op maat gemaakt plan creëren dat uw bedrijf/organisatie zal helpen om de volgende stap te zetten binnen de wereld van social media.

Hosten van evenementen

Het presenteren en hosten van evenementen doe ik vanuit mijn rol als influencer en groeiende bekendheid. Met veel positiviteit en humor zorg ik ervoor dat evenementen extra sfeer en energie krijgen. De invulling van het presenteren en hosten is altijd in samenspraak met de opdrachtgever. Samen komen wij tot een plan dat perfect aansluit bij het evenement, de doelgroep en de opdrachtgever.

Alleen maar liefde altijd positiviteit

Inschrijven